Otvoritev teniške sezone 2020

21. 04. 2020

Aktualno

v četrtek, 23. 4. 2020, odpiramo igrišča za tenis.

 

Na začetku bosta za igranje odprti igrišči 3 in 4, kasneje bomo odprli še igrišči 1 in 2.

Skladno s sprejetimi ukrepi je dovoljena samo igra posameznikov (single), igra dvojic ni dovoljena. 

 

Rezervacija igrišča se izvede na spletnem rezervacijskem portalu https://tk-hrastnik.sportifiq.comDo 15. 5. 2020 bo možno igrati in izvesti rezervacijo igrišča na osnovi plačane članarine za leto 2019. Vsi novi člani morajo pred igranjem  poravnati vsaj prvi obrok članarine za leto 2020.

 

Ker igrišča še niso popolnoma utrjena, prosimo vse igralce, da pri igranju niso preveč agresivni, da jih ne poškodujejo. Po zaključku igranja je potrebno igrišča za seboj temeljito počistiti.

 

Članarino za leto 2020 je možno plačati preko spletne banke. V priponki vam pošiljamo navodila za plačilo z vsemi potrebnimi podatki. Ko plačilo izvedete, nam prosim preko e-pošte pošljite obvestilo z navedenimi zneski plačila in imeni, za koga je bila plačana članarina. Članarino je možno poravnati v treh mesečnih obrokih (15.5., 15.6. in 15.7). Če kdo ne more uporabiti spletne banke za plačilo, naj nam piše na naš elektronski naslov, da se dogovorimo za drug način plačila.

Praviloma bo v roku 24 ur od prejetega obvestila o izvedenem plačilu možno izvesti rezervacijo igrišča. 

 

UO je na svoji 10. seji 3. 3. 2020 sprejel cenik letnih članarin za leto 2020:

Predšolski otroci in osnovnošolci

Dijaki in redni študentje

Ženske

Moški

10 EUR

40 EUR

70 EUR

100 EUR

 

Zaradi razglašene epidemije koronavirusa in sprejetih ukrepov bodo do nadaljnjega klubski prostori (garderobe, sanitarije) zaprti, prav tako ne bo mogoč nakup pijače. 

 

Vse igralce prosimo, da dosledno spoštujejo prejeta navodila (v priponki)  in se odgovorno obnašajo tako na igriščih kot v njihovi okolici. 

 

Za dodatne informacijo pišite na tenis.hrastnik@gmail.com ali pokličite na 051 207 082.

 

 

Želimo vam veliko teniških užitkov pri igranju in ostanite zdravi.

 

UO Tenis kluba Hrastnik